tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden är en webbaserad butik med fokus på spion- och övervakningskameror och -prylar. Vi var först i Sverige med detta koncept och är fortfarande konkurrenslösa när det gäller utbud, pris och service. Ingen annan kan mäta sig med vår erfarenhet och vårt engagemang, som från början var djupt, växer bara med vårt ansvar.

Innan vi lägger upp en produkt till försäljning så testar vi den, detta för att försäkra oss om att produkten lever upp till den standard som vi här på Prylstaden står för. Många gånger gör vi också testvideos som du som kund hos oss kan ta del av innan du beslutar dig för huruvida du vill köpa sagda produkt eller ej. Som ytterligare trygghet får du alltid 30 dagars öppet köp och ett års garanti på alla varor - om inget annat meddelas.

Fråga oss om råd

Eftersom vi sitter på djupgående kunskap om allt som rör de produkter som finns till försäljning hos oss så kan vi snabbt och lätt svara på dina frågor, och vi engagerar oss gärna i ditt val. Allt från dörrkameror till spionkameror kommer i flera olika varianter, med skilda funktioner, och baserat på dina behov och förutsättningar kan vi guida dig till rätt val. Vi arbetar hårt för att minimera leveranstider och får ofta höra att just korta leveranstider är något vi är riktigt bra på.

Alltid billigast på Prylstaden

När en viss produkt finns hos oss så kan du vara säker på att den inte finns billigare i någon annan svensk butik. Vi har en lägsta prisgaranti som går ut på att du får 10 % rabatt på hela din order om du mot förmodan skulle stöta på en av våra produkter till billigare pris hos någon av våra konkurrenter, plus att du givetvis får produkten till konkurrentens pris.

Vi har stor respekt för dig, din tid och dina behov och erbjuder endast övervaknings- och spionprylar av hög kvalitet. Att handla på prylstaden.se är alltid, och på alla sätt, ett fullkomligt tryggt och effektivt alternativ.