tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Olika dörrkameror

Som i alla kategorier här på prylstaden.se så finns det också bland dörrkameror en rad olika alternativ att välja mellan. Det är funktionerna som skiljer dem åt eftersom kvaliteten är genomgående hög. Prisskillnaderna kommer sig av olika dörrkamerors olika funktioner och hur länge de funnits på marknaden. Tekniska apparater har en tendens att sjunka i pris ju längre de funnits tillgängliga eftersom nya varianter görs tillgängliga.

Billig till dyr

Vi kan börja med att ta en titt på en av våra billigare dörrkameror, som inte är en dörrkamera egentligen utan en modern dörrklocka - Nexa trådlös dörrklocka med mottagare som avger ljus och ljud. Det är en enkel modell utan några särskilt avancerade funktioner, men som är suverän för den som nöjer sig med det mest grundläggande - att höra eller se när någon befinner sig vidd dörren och vill komma in. Ingen jobbig installationsprocess krävs, och den lämpar sig väl för hörselskadade eftersom den har en lysdiodindikator.

Sedan gör vi ett skutt till den dyraste av alla våra produkter i kategorin dörrkamera, nämligen Trådlös videoporttelefon med dubbla mottagare. Denna dörrkamera har allt och mer eftersom den möjliggör för två personer på olika platser i samma hus att ha koll på vem som dyker upp vid dörren, utan att ens vara nära den. Denna dörrkamera har mörkerseende och förmåga att ta tidsmärkta bilder.

Mellan dessa två produkter i kategorin dörrkamera finns självfallet en lång rad andra varianter och det står dig fritt att i lugn och ro botanisera i urvalet.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt

Om du tycker att det är svårt att välja så är du välkommen att rådfråga oss här på Prylstaden. Vi kan snabbt och enkelt bena ut vilka för- och nackdelar som kommer med olika modeller, och tar givetvis hänsyn till dina behov och din budget.