tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Andra övervakningssystem

Att ha koll på vad som sker utanför ens ytterdörr, och vem som önskar komma in i ens hem/på ens arbetsplats är en stor trygghet, och något som blir möjligt med en bra dörrkamera. Men övervakning kan ske på många fler sätt än så.

Prylstaden finner du alla tänkbara övervakningssystem för alla behov. Vi säljer marknadens bästa övervakningssystem, såväl dolda som synliga, små som stora, och portabla som stationära.

Få ett ovärderligt övertag med en spionkamera

Spioneri är något som kräver finess, men det finns helt klart tillfällen då man högkvalitativ spionutrustning är bra att ha. Prylstaden erbjuder Sveriges bredaste sortiment av spionkameror och spionprylar, som spionklockor, spionpennor och knapphålskameror. Det finns också dörrkameror som installeras i ens ytterdörr och som ser ut som ett vanligt titthål! Vi var först i Sverige med detta och lovar alltid bäst pris.

Man är fri att använda spionutrustning i sitt eget hem och bärande på sin egen kropp, även om det lätt känns som att man kanske överträder någon lag. Skaffa koll på din omgivning och dra fördel av att sitta på inspelningar av konversationer som ägt rum!

Professionella övervakningskameror

Att övervaka sitt hem, sitt garage, sitt fritidshus eller sitt kontor blir en självklarhet för allt fler. Med ett professionellt övervakningssystem blir detta enkelt och ett smidigt sätt att skapa en tryggare vardag. En övervakningskamera på rätt plats skrämmer bort de flesta personer med ont uppsåt, och de som är dumma nog att trotsa den brukar kunna sättas dit i efterhand.

I utbyte mot den trygghet som en övervakningskamera, eller ett övervakningssystem - dolt som synligt - ger, så är investeringen knappt nämnbar.

Här på prylstaden.se hittar du ett rikt utbud av högkvalitativa övervakningskameror till landets lägsta priser. Det breda sortimentet garanterar att det finns en kamera för varje behov.

Välkommen att fråga oss om det är något du undrar.